DispUIT Lustrum

Het Lustrum

Het Programma

De Commissie

DispUIT Lustrum V

Aankomende oktober is het alweer 25 jaar geleden dat het dispuut DispUIT is opgericht. Dat betekent dat we binnenkort ons vijfde lustrum mogen gaan vieren. Tijdens dit lustrum zullen we terugblikken op de afgelopen vijf jaar. Er zijn weer veel leuke diverse DispUITers de afgelopen 5 jaar bij gekomen en de DispUITers die zijn afgestudeerd zijn vereeuwigd als ouwe lullen en kutten wat weer voor een nog diversere groep heeft gezorgd.

De afgelopen vijf jaar zijn er ook oude activiteiten weer in het leven geroepen, denk aan de broertjes en zusjes dag. Ook vieren we elk jaar weer de dies groots en zijn wij als DispUIT nooit vies van een sporttoernooi onveilig maken. Nieuwe activiteiten als papa en mama dag en sinterkerst & nieuw zijn ook al niet meer weg te denken. Ook vieren wij nog steeds de vertrouwelijke activiteiten zoals de OLD en de paasbrunch. Al deze activiteiten gecombineerd met de diverse dwazen die zich DispUITers noemen hebben weer voor vele gedenkwaardige momenten gezorgd de afgelopen vijf jaar.

Om die afgelopen vijf jaar dan ook te vieren worden er weer meerdere activiteiten georganiseerd en gaan we UITeraard ook op lustrumreis. De lustrumweek zal de 2de van oktober beginnen en eindigen met een groot feest de 10de van oktober. De lustrumreis die ook niet kan ontbreken zal begin mei plaatsvinden.