Over DispUIT

DispUIT! is het eerste en enige echte onafhankelijke en gemengde dispuut UIT Enschede. Sinds de oprichting in negentienhonderdvierennegentig bestaat DispUIT voornamelijk UIT studenten werktuigbouwkunde. DispUIT laat zich het beste beschrijven als een ongedwongen vriendenclub waarbij gezelligheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

De leden van het dispuut DispUIT zijn naast de goed bezochte borrels in de San Remo op de eerste dinsdag en derde en vijfde donderdag van de maand ook regelmatig samen te vinden om tal van activiteiten met elkaar te ontplooien. Vaste UITstapjes zijn het jaarlijkse Weekend, de Paasbrunch, de eindbarbeque en de Oude-lullen&kutten-dag. Ook de Universiteitsintroductie is een zeer actieve periode voor DispUIT , elk jaar worden weer zeer succesvol nieuwe eerstejaars wegwijs gemaakt in het Enschedese.

DispUIT -leden zijn zonder UITzondering gezegend met veel inzet, initiatief en creativiteit voor hun dispuut. Ook de diversiteit van de leden en de betrokkenheid van de leden tijdens de volledige duur van hun studie (en lang daarna!) maakt DispUIT een UITzonderlijk enthousiast dispuut en een onmisbaar element in het Enschedese studentenleven.

Kortom:

DispUIT

Het hoeft niet, het kan!

Wij zijn binnen!

Meer UIT dan je aan kan!

Wat als het lukt!

Kijk je ogen UIT!